Kuinka kirjautua ulos Netflix-tilistäsi kaikilla laitteilla, jotka sitä käyttävät

Jos olet koskaan kirjautunut Netflix-tilillesi toisen henkilön laitteella tai jättänyt sen kirjautuneena laitteeseen, jota et enää käytä, tiedät kuinka ärsyttävää se voi olla - varsinkin jos joku muu katsoo tilisi ohjelmia ja potkaisee sinua . Näin voit kirjautua ulos kaikista Netflix-istunnoista yhdellä yksinkertaisella painikkeella.

Voit tehdä tämän verkkoselaimella käymällä ensin Netflix.comissa ja napsauttamalla profiiliasi oikeassa yläkulmassa, napsauttamalla "Oma tili".

Vieritä seuraavalla näytöllä alas kohtaan Asetukset ja napsauta Kirjaudu ulos kaikista laitteista.

Napsauta nyt Kirjaudu ulos ja Netflix-tilisi kirjataan ulos kaikilta laitteilta.

Saavuttaaksesi saman asian iOS- ja Android-sovelluksilla, avaa ensin sovellus ja napauta sitten kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Kun kyseisen ruudun diat avautuvat, selaa alaspäin ja napauta ”Tili”.

Vieritä seuraavaksi alaspäin ja napauta ”Kirjaudu ulos kaikista laitteista”.

Napauta lopuksi ”Kirjaudu ulos” ja olet valmis.

On olemassa pari varoitusta, joista sinun tulisi olla tietoinen, kun teet tämän. Ensinnäkin, kuten sanotaan, voi kestää jopa 8 tuntia, ennen kuin muutos tulee voimaan kaikissa laitteissa. Lisäksi tämä menetelmä kirjautuu ulos kaikista laitteista, mukaan lukien omat, joten sinun on kirjauduttava takaisin sisään jokaiselle laitteelle, jota haluat käyttää Netflix-tililläsi.