Kuinka siirtyä uuteen Facebook-työpöydän käyttöliittymään

Facebookin työpöydän verkkosivusto saa visuaalisen uudistuksen, jota melkein kaikki voivat käyttää. Päivitä tähän upouuteen, vähemmän sekaisin muotoiluun napin painalluksella. Mutta älä huoli, jos et pidä muutoksesta, vaihdat takaisin perinteiseen käyttöliittymään, jos haluat säilyttää tuntemasi sosiaalisen median.

Kuinka ottaa Facebookin uusi käyttöliittymä käyttöön

Siirry Facebookin työpöydän verkkosivustolle tietokoneellasi ja kirjaudu tilillesi.

Napsauta sitten käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa olevaa alanuolta ja valitse sitten Vaihda uuteen Facebookiin -vaihtoehto. Sivu päivittyy ja uusi käyttöliittymäsuunnittelu latautuu.

Tervetuloviesti ilmestyy ensimmäisen kerran, kun vaihdat uuteen Facebook-suunnitteluun. Sosiaalinen verkosto väittää, että uudelleensuunnittelu mahdollistaa nopeamman latausajan, puhtaamman ilmeen ja suuremman tekstin. Lisäksi Facebook sisältää nyt pimeän tilan, jonka voit ottaa käyttöön aina, kun haluat antaa silmillesi tauon.

Tämän Facebookin käyttöliittymän päivityksen mukana tulee myös Ryhmät-välilehden käyttäjäystävällinen uudelleensuunnittelu ja kattava uutissyötteen uudistaminen.

Napsauta Seuraava-painiketta jatkaaksesi.

Ennen kuin siirryt uuteen käyttöliittymään, voit valita perinteisen Light-tilan tai siirtyä uuteen Dark-tilaan. Valitse haluamasi vaihtoehto ja napsauta sitten "Aloita" -painiketta.

Älä huoli, jos et ole pimeän tilan fani, voit vaihtaa takaisin valoon milloin tahansa.

Kuinka palata takaisin Facebookin vanhaan käyttöliittymään

Kun olet ottanut uuden käyttöliittymän käyttöön, voit aina palauttaa muutoksen Facebook-tilisi etusivulta. Voit tehdä tämän napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa alanuolta ja valitsemalla sitten Vaihda klassiseen Facebookiin.

Tulevaisuudessa voi tulla kohta, että Facebook päättää viedä uuden mallin kaikille. Kun tuo aika tulee, et todennäköisesti saa palata vanhaan käyttöliittymään.