Kuinka lopettaa LinkedIn kertomasta jollekulle, jonka katselit heidän profiilinsa

LinkedIn kertoo ihmisille usein, kun tarkastelet heidän profiileja, ja näyttää heille nimesi. Kyseinen henkilö voi jopa saada sähköpostin tai ilmoituksen, jossa sanotaan, että katselit hänen profiiliaan. Näin voit selata yksityisesti ilman, että LinkedIn jakaa näitä tietoja.

Voi tuntua typerältä, kun suositaan nimettömyyttä sosiaalisessa verkostossa, mutta muut sosiaaliset verkostot eivät toimi tällä tavalla. Facebook ja Twitter eivät lähetä ilmoitusta kenellekään, kun katsot hänen profiiliaan.

Löydät tämän vaihtoehdon siirtymällä LinkedIn-verkkosivustolle, napsauttamalla profiilikuvaketta yläpalkissa ja valitsemalla Asetukset ja yksityisyys.

Valitse Tietosuoja-kohdassa "Kuinka muut näkevät profiilisi ja verkkotietosi". Napsauta Profiilin katseluvaihtoehdot.

Valitse, miten haluat näkyä. Voit valita "Anonyymi LinkedIn-jäsen" puhtaaseen yksityiseen selaamiseen tai valita yksityisen profiilisi ominaisuudet, jotka voivat näkyä vain "Joku LinkedInissä" tai jotain tarkempaa.

Ihmiset näkevät silti, että joku katseli heidän profiiliaan, kun olet tarkastellut heidän profiiliaan - mutta he näkevät vain, että tuntematon henkilö katsoi sitä.

Kuten LinkedIn varoittaa sinua tällä asetussivulla, on vain yksi haittapuoli: Kun sinusta tulee tuntematon muille ihmisille, heistä tulee sinulle tuntemattomia. LinkedIn piilottaa profiilisi katsojien nimet sinulta, kun olet ottanut tämän nimettömyysvaihtoehdon käyttöön.