YouTube-kanavan tilauksen peruuttaminen

YouTubessa on sisältöä melkein kaikista kuviteltavissa olevista aiheista, ja vaikka jotkut kanavat kannattaa painaa tilauspainiketta, toiset yksinkertaisesti eivät. Jos olet tilannut katsomasi YouTube-kanavat, voit lopettaa tilauksen näiden ohjeiden mukaisesti.

Jos videosyötteesi on kylläinen, kannattaa kokeilla YouTuben Katso myöhemmin -ominaisuutta, ennen kuin päätät vähentää kanavasi tilauksia. Tämä auttaa luomaan henkilökohtaisen soittolistan videoista, jotka haluat todella katsella, sen sijaan, että annat YouTuben päättää itse.

RELATED: Kuinka käyttää Katso myöhemmin YouTubessa

YouTube-kanavien tilaamisen lopettaminen verkossa

Google-tuotteena YouTube käyttää Google-tiliäsi henkilökohtaisen luettelon ylläpitämiseen kanavatilauksista, videosuosituksista ja muusta.

Jos haluat peruuttaa YouTube-kanavan tilaamisen verkossa, sinun on ensin kirjauduttava sisään Google-tilillesi. Kun olet kirjautunut sisään, kanavan tilauksen voi peruuttaa muutamalla tavalla.

Kanavan aloitussivulta

Luettelo suosituimmista YouTube-kanavatilauksistasi on listattu vasemmanpuoleisen valikon Tilaukset-osiossa. Valitsemalla minkä tahansa tässä luetellun kanavan pääset kyseisen kanavan aloitussivulle, jolloin saat yleiskuvan videoista, soittolistoista ja muusta katsottavasta tiedosta.

Jos olet tilannut kanavan, näet Tilattu-painikkeen oikeassa yläkulmassa ilmoitusilmoituskuvakkeen vieressä. Jos et ole tilannut, tässä painikkeessa lukee "Tilaa".

Voit peruuttaa kanavan tilauksen napsauttamalla Tilattu-painiketta.

YouTube pyytää sinulta vahvistusta. Napsauta Peruuta tilaus vahvistaaksesi, että haluat lopettaa kyseisen kanavan tilauksen.

Vahvistuksen jälkeen kanavasi tilauksesi päättyy, ja sinun pitäisi lopettaa siitä ilmoitusten vastaanottaminen syötteessäsi. YouTube-algoritmi saattaa kuitenkin edelleen suositella kanavan videoita aika ajoin.

RELATED: Kuinka YouTube-algoritmi toimii?

Lähetetystä videosta

Voit myös nopeasti peruuttaa YouTube-kanavan tilauksen kaikista kyseisen kanavan lähettämistä videoista. Tilattu-painike sijaitsee kanavan nimen oikealla puolella, itse videon alapuolella YouTube-videosivulla.

Tämän painikkeen napsauttaminen suorittaa saman toiminnon kuin kanavasivun Tilattu-painike. YouTube pyytää sinulta vahvistusta. Vahvista ja poista kyseisen kanavan tilaus tililtäsi napsauttamalla Peruuta tilaus.

YouTuben tilausluettelon käyttäminen

Jos et tiedä kanavia, joita olet tällä hetkellä tilannut, tai jos haluat peruuttaa useiden kanavien tilauksen kerralla, voit käyttää tilausluetteloa.

Pääset tähän napsauttamalla YouTuben vasemmanpuoleisen valikon Tilaukset-vaihtoehtoa.

Napsauta täältä Hallitse-painiketta oikeassa yläkulmassa lähellä tilikuvaketta ja YouTube-ilmoituksia.

Luettelo aktiivisista tilauksistasi näkyy seuraavalla sivulla. Voit peruuttaa tilauksen napsauttamalla minkä tahansa näiden kanavien vieressä olevaa "Tilattu" -painiketta.

Kuten muidenkin menetelmien kohdalla, YouTube pyytää vahvistusta siitä, että haluat todella peruuttaa tilauksen. Vahvista valitsemalla Peruuta tilaus.

Vahvistuksen jälkeen tilaus poistetaan. Voit sitten toistaa tämän vaiheen muille tämän luettelon kanaville, jos haluat.

YouTube-kanavien tilauksen peruuttaminen YouTube-sovelluksessa

Voit halutessasi peruuttaa YouTube-kanavien tilauksen käyttämällä Android-sovelluksen Android-sovellusta, iPhonea tai iPadia. Kuten YouTubessa verkossa, voit peruuttaa kanavan aloitussivun, kyseisen kanavan lähettämän videon tai kanavatilaustesi tilauksen.

Kuten aiemmin, tilauksen peruuttaminen edellyttää, että olet ensin kirjautunut Google-tilillesi Android- tai Apple-laitteellasi. Jos olet kirjautunut laitteellasi useille Google-tileille, napauta tilikuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse nimesi Tili-valikosta vaihtaaksesi niiden välillä.

Kanavan aloitussivulta

Voit tarkastella luetteloa lähetetyistä videoista, soittolistoista ja muusta kanavan tiedoista sen pääkanava-alueelta.

Kuten YouTube-käyttöliittymän verkkoversio, myös sinun pitäisi nähdä kanavan nimen ja tilaajien määrän alapuolella näkyvä sana "Tilattu" kyseisen kanavan Koti-välilehdessä.

Napauta tätä painiketta, jos haluat peruuttaa kanavan tilauksen.

YouTube pyytää vahvistusta - vahvista napauttamalla Peruuta tilaus -painiketta.

Vahvistuksen jälkeen kyseisen kanavan tilauksesi poistetaan tililtäsi.

Lähetetystä videosta

Jos katsot kanavan lähettämää videota, voit nopeasti peruuttaa kanavan tilauksen samalla tavalla kuin yllä esitetyt menetelmät.

Toistettavan videon alla YouTube-sovelluksessa on olennaisia ​​tietoja videosta ja itse kanavasta, mukaan lukien kanavan nimi. Jos olet tilannut kanavan, kanavan nimen oikealla puolella näkyy Tilattu-painike. Napauta tätä painiketta, jos haluat peruuttaa sen tilauksen.

Vahvista napauttamalla Peruuta tilaus.

Tilauksesi kanavalle päättyy heti, kun olet vahvistanut valintasi.

YouTuben tilausluettelon käyttäminen

YouTube-sovelluksen alaosassa olevassa valikossa voit vaihtaa oman videokirjastosi (jossa näkyy YouTube-katseluhistoriasi), YouTube-tilisi ilmoitusten ja luettelon kanavatilauksistasi Tilaukset-osiossa.

Napauta Tilaukset-kuvaketta nähdäksesi YouTube-tilausluettelosi.

Tämä näyttää luettelon videoista, niiden järjestyksessä, jossa ne on lähetetty, ja viimeisimmät videot yläosassa. Luettelo kanavatilauksista näkyy kuvakkeina valikon yläosassa olevassa karusellissa.

Voit napauttaa mitä tahansa näistä kanavakuvakkeista nähdäksesi vain kyseisen kanavan lähettämät videot.

Jos haluat peruuttaa tilauksen, napauta kolmen pisteen valikkokuvaketta sen videon otsikon vieressä, jonka haluat lähettää tilaamallesi kanavalle.

Napauta sieltä Peruuta tilaus.

Vahvista valinta napauttamalla näkyviin tulevaa Peruuta tilaus -vaihtoehtoa.

Kun olet vahvistanut valintasi, kanavasi tilaus päättyy ja kanava (yhdessä mahdollisten lähetettyjen videoiden kanssa) poistetaan tilausluettelosta.