Kuinka poistaa tai poistaa Twitch-tili

Twitch on loistava foorumi rentoutumiseen, rentoutumiseen ja katseluun, kuinka suosikki striimereidesi pelaavat pelejä ja keskustelevat yhteisöjensä kanssa. Jos kuitenkin kyllästyt Twitchiin, haluat ehkä poistaa tai poistaa tilisi. Näin.

Kuinka poistaa Twitch-tili käytöstä

Jos tarvitset vähän aikaa poissa Twitchistä, voit ensin poistaa tilisi käytöstä. Tämän avulla voit keskeyttää Twitch-toimintasi väliaikaisesti ja piilottaa profiilisi näkyviltä. Et voi kirjautua sisään, chattailla tai käyttää tiliäsi millään tavalla, ellet halua ottaa sitä uudelleen käyttöön.

Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat vähän aikaa pois alustalta, mutta ajattelet palata myöhemmin. Älä unohda lopettaa aktiiviset Twitch Prime -tilaukset ja muut maksulliset kanavatilaukset ensin varmistaaksesi, että sinua ei veloiteta, kun tilisi on poistettu käytöstä.

RELATED: Kuinka tilata Twitch Streamer Amazon Prime -sovelluksella

Jos unohdat, älä huoli - Twitchin pitäisi lopettaa nämä tilaukset automaattisesti, kun ne ovat vanhentuneet. Jos otat tilisi uudelleen käyttöön ennen tilausten päättymistä, voit edelleen nauttia niihin liitetyistä oikeuksista.

Voit poistaa Twitch-tilisi käytöstä siirtymällä Twitch-verkkosivustoon ja kirjautumalla sisään. Sinun on tehtävä tämä verkkoselaimella, koska et voi poistaa tiliäsi käytöstä Twitch-sovelluksella työpöydällä, iPhonessa tai Androidissa.

Kun olet kirjautunut sisään, valitse tilisi kuvake oikeassa yläkulmassa. Valitse avattavasta valikosta Asetukset-vaihtoehto.

Vieritä Twitch-asetussivulla alaosaan, kunnes pääset “Twitch-tilisi poistaminen käytöstä” -osioon ja napsauta sitten Poista tili -linkkiä.

Varmista, että Twitch-tili, jolla olet kirjautunut sisään, on tili, jonka haluat poistaa. Halutessasi voit ilmoittaa syyn Kerro meille, miksi poistat tilisi käytöstä -ruutuun, mutta tämä on täysin valinnainen.

Kun olet valmis poistamaan tilisi käytöstä, napsauta Poista tili -painiketta.

Tilisi pitäisi nyt olla poistettu käytöstä. Sinut kirjataan ulos Twitchistä, ja kaikki tilisi toiminnot on keskeytettävä.

Jos haluat ottaa tilisi uudelleen käyttöön milloin tahansa, kirjaudu sisään Twitchiin palvelun työpöydän verkkosivustolta käytöstä poistettujen tilitietojesi avulla.

Sinulta kysytään, haluatko aktivoida tilisi uudelleen - napsauta "Aktivoi uudelleen".

Tämä palauttaa tilisi, jolloin voit jatkaa suoratoistoa tai katsella muita suoratoistoja.

Kuinka poistaa Twitch-tili

Twitch-tilin poistaminen käytöstä antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa se, jos haluat tai haluat myöhemmin. Jos haluat poistaa Twitch-tilisi, voit, mutta tämä poistaa pysyvästi kaikki tiliin liitetyt, mukaan lukien ystävät, tilaukset ja seuraavat kanavat.

Et voi noutaa tiliäsi, kun olet poistanut sen, ja muut käyttäjät voivat vaatia käyttäjätunnustasi, kun se on kierrätetty. Jos et ole varma, poista ensin tilisi käytöstä - voit aina poistaa tilisi myöhemmin.

Poista Twitch-tilisi siirtymällä tilin poistosivulle Twitch-verkkosivustolla. Tätä linkkiä ei ole helppo käyttää, joten sinun on napsautettava tätä linkkiä manuaalisesti päästäksesi sivulle. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, sinun on tehtävä tämä ensin.

Voit antaa syyn tilisi poistamiseen annettuun kenttään, mutta tämä on valinnainen. Kun olet valmis poistamaan tilin, napsauta Poista tili -painiketta.

Twitch vahvistaa, että tilisi on poistettu, sanomalla niin. Kun tämä näkyy, Twitch-tilisi, asetuksesi ja kaikki muut asiaankuuluvat tiedot poistetaan.

Et voi hakea tiliäsi, kun olet tehnyt tämän, mutta voit rekisteröidä tilisi uudelleen samalla käyttäjätunnuksella, jos haluat tehdä niin.